Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Στο Resistance Festival 2017 που διοργανώθηκε 29-30 Σεπτεμβρίου στη Σχολή Καλών Τεχνών βρέθηκαν ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ταράτσα του Φοίβου, η παράσταση που ανέτρεψε για τρεις ολόκληρους μήνες τα συναυλιακά δεδομένα της πόλης κι έγινε το απόλυτο στέκι του καλοκαιριού για όλες τις ηλικίες – με έμφαση στους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους , ολοκληρώνεται πανηγυρικά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλλο ένα μεγάλο έργο – όνειρο ζωής για την ενίσχυση του αθλητισμού της Πάρου και την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης της νεολαίας του νησιού, μπαίνει σε τροχιά κατασκευής σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται σε όλα τα άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 6 μηνών (εφόσον το επιθυμούν) και περιλαμβάνει μία δόση του εμβολίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ανοίγουν ένα ακόμη παράθυρο αισιοδοξίας σ’ αυτή τη χώρα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ιατρικά απόβλητα βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εβδομάδα υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων μπαίνουμε από σήμερα, ωστόσο απέμειναν κάποια τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλημάτων, με τα οποία κλείνει η δράση του τετραημέρου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 06/10/2017 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 13:20

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Πάρου από 2/10 έως 8/10

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μόλις 20 ετών νεαρός σεφ, Σπύρος Κουγιός, από τη Ρόδο, είναι ο νικητής του τελικού, στον γαστρονομικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την ανάδειξη του σεφ που θα την εκπροσωπήσει, στον μεγάλο ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Young Chef Award 2017 στη Βαρκελώνη στις αρχές Νοεμβρίου, έναν διαγωνισμό στον οποίο η ΠΝΑΙ συμμετέχει για άλλη μια φορά με αξιώσεις, μετά την περυσινή πρωτιά του Ρόδιου σεφ Σταμάτη Μισομικέ, που αναδείχθηκε ο European Young Chef 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos