Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που θα ακινητοποιήσει τα πλοία στα λιμάνια την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαiου, θα επιφέρει τροποποιήσεις στα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκομμένα από την υπόλοιπη χώρα πρόκειται να μείνουν τα νησιά για δύο ημέρες, εξαιτίας 48ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πολλά υποσχόμενο έργο που θα αναδείξει το πολιτιστικό κομμάτι της Νάξου αναμένεται να δρομολογηθεί σύντομα. Πρόκειται για τη Νησίδα Μουσείων που θα μετατρέψει το Κάστρο της Χώρας σε ένα ανοιχτό μουσείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 11/5/2017 το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Αιγαίου, εκδίκασε την πολύκροτη υπόθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου και αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση των κατηγορουμένων (το αδίκημα του πλημμελήματος για τον υπάλληλο του Δήμου έχει ήδη παραγραφεί).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πιο επικίνδυνο αντικείμενο μέσα στο μπάνιο μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ σαν φτερό και μαλακό σαν βαμβάκι. Κι όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων του Nationwide Children’s Hospital του Οχάιο, οι μπατονέτες για τα αυτιά είναι αυτές που στέλνουν κατά μέσο όρο 34 παιδιά στο νοσοκομείο καθημερινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου με επαγγελματίες της Παροικίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κας Χ. Γιασιράνη, Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης, Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με την συμμετοχή του Περιφερειακού Διευθυντή Α’ και Β’ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου κ. Βασίλη Καραγιάννη, του Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ρόδου κ. Γιάννη Κορωναίου, του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανου Κυριαζή και της Σχολικής Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Νομού Δωδ/σου κας Αδαμαντίας Φατσέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό για την καθυστέρηση έκδοσης της σχετικής εγκυκλίου για τη μίσθωση τμημάτων αιγιαλού και αιτήθηκε την άμεση ανταπόκριση του Πρωθυπουργού σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, που απασχολεί το νησί της Μυκόνου και σίγουρα και πολλούς άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos