Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου ευχαριστεί θερμά τις κυρίες :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πιο αναμενόμενο! Τρία πανέμορφα Κυκλαδονήσια, οι Κυκλάδες γενικότερα και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου συνολικότερα, απέσπασαν κορυφαίες θέσεις βράβευσης στη διεθνή διάκριση «Γαλάζια Σημαία» η οποία αποτελεί παγκόσμιο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές και μαρίνες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12/05/2017 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Τσινέλ και τους συνεργάτες του.
Σκοπός της συνάντησης, η οποία κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η ενημέρωση από πλευράς της εταιρείας σχετικά με την αναπτυξιακή της πρόταση που αφορά τις εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν στον αερολιμένα της Μυκόνου και τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Μυκονιατών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αρχαίο σύστημα επικοινωνίας με Πύργους και Φρυκτωρίες αναβιώνει στη Σίφνο την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρεμοι οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα, όπου οι επιλογές δεν είναι ιδιαίτερα πολλές. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν σημεία, τα οποία έρχονται από Αργεντινή και Σουηδία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 14-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο λιμενικά έργα, που για πολλά χρόνια έχουν περάσει «δια πυρός και σιδήρου», μπαίνουν επιτέλους στη φάση της ολοκλήρωσης, με την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να εξασφαλίσει την χρηματοδότησή τους από το τρέχον Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όχι από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον βουλευτή της ΝΔ - Έμμεση ομολογία Λαγού - Την αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από τη φρουρά ζήτησε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας - Διακομματική καταδίκη και αίτημα υποβολής κυρώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Sky Express ανακοινώνει προσφορές για εισιτήρια που θα εκδοθούν και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από και προς Αθήνα για τη περίοδο από 13 ως 31 Μαΐου προς Ικαρία, Πάρο, Κάρπαθο. Κύθηρα, Σύρο, Αστυπάλαια, Μήλο, Νάξο με ναύλους που ξεκινούν από 29€.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κινητό αποτελεί φυσική προέκταση του χεριού σου; Αν το χρησιμοποιείς στη δουλειά, στη γυμναστική, πριν τον ύπνο, στην παραλία ή ακόμα και μέσα στο μπάνιο σου, είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να αρχίσει να «καίγεται».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos