Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Η NASA μεταδίδει την προσεδάφιση του διαστημόπλοιου στον "κόκκινο πλανήτη" - Είναι η πρώτη διαδικτυακή μετάδοση διαστημικής αποστολής - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις που παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παραδοσιακή γιορτή της ρακής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πανέμορφη Μονή Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο την Τέταρτη 28/11/18, τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρέ καρέ κατέγραψαν πολίτες την στιγμή της πρόσκρουσης φέρι στην αποβάθρα του λιμανιού του Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μια εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου και της ΚΔΕΠΠΑΜ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στο κοινό των Μυκονιατών την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι. Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη θεματολογία της παρουσίασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Χατζημάρκος: “Περιμένω από την κυβέρνηση να μας αποδείξει πότε και πως έδωσε τη μάχη για τον ΦΠΑ στις Βρυξέλλες”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 30η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο στο Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Σούπερλιγκ, την Α' Ισπανίας, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές που προκύπτουν από το κουπόνι της Δευτέρας (26/11).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σημαντική πρόσκληση με τίτλο “Traditional Projects” για πιλοτικές εφαρμογές σε «παραδοσιακά» έργα εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Life. Οι προτάσεις μπορεί να είναι αφορούν έργα βέλτιστης πρακτικής, επίδειξης, πιλοτικής δράσης ή πληροφόρησης, ευαισθητοποίησης και διάδοσης (ανάλογα με τα έργα LIFE + Φύση, Βιοποικιλότητα, Περιβάλλον και Πληροφόρηση), ανάλογα με τον τομέα προτεραιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos