Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Τα τρελά λεφτά που ζητούν οι Μυκονιάτες για να νοικιάσουν τα δωμάτια τους σε εργαζόμενους και τουρίστες: 2.500 ευρώ το μήνα για ισόγειο δυο υπνοδωματίων - Ταρίφα 3.000 «το κεφάλι» για ενοικίαση… κρεβατιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι (13:45) του Σαββάτου σε χαράδρα στην περιοχή μεταξύ της παραλίας της Πλάκας και του χωριού Βίβλος (Τρίποδες) στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ιδιωτικά επενδυτικά χέρια περνά η εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου του Πάρκου Πάρου σύμφωνα με πρόσφατη κατακύρωση Δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού που αφορά σύμβαση παραχώρησης υπηρεσιών και λειτουργίας συνολικού προϋπολογισμού αξίας 900.000 ευρώ για 3 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-04-2018 το πρωί συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 39χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42 και 49 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-04-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 51χρονη ημεδαπή η οποία οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος της εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης -5- ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία σειρά από αλλαγές στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας του, προχώρησε από χθες το Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου «Ανδρομέδα» σας προσκαλούν στο 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, στη Σέριφο, την Παρασκευή 4 έως Κυριακή 6 Μαΐου 2018, με θέμα «Οι Κυκλαδίτισσες της δημιουργίας και της προσφοράς λένε ΟΧΙ στην βία κατά των γυναικών».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2017 μη μισθωτών ασφαλισμένων περιγράφει εγκύκλιος του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχέδια του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την μετα-Μνημόνιο εποχή αποκαλύπτει το Bloomberg. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και σύσταση «Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos