Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Οι φίλοι του Ολυμπιακού επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς, στην επιστροφής τους μετά τη νίκη - πρόκριση επί της Άρσεναλ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), ζητά το γερμανικό υπουργείο Υγείας, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα BILD.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 21:15

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται για το Μάιο η FOOD EXPO

Η μεγάλη έκθεση θα διεξαχθεί τον Μάιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφασή της να αποχωρήσει από σήμερα, Παρασκευή από την ελληνική αγορά ανακοίνωσε η εταιρεία ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών, hive.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 09:00 στο Μέγαρο Μαξίμου - Ποιοι θα συμμετάσχουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επιστήμονες συστήνουν ψυχραιμία και τονίζουν ότι οι άνθρωποι που έχουν έρθει από πληγείσες από τον κοροναϊό περιοχές και εμφανίζουν συμπτώματα θα πρέπει να επικοινωνούν με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι αύξησε σε «πολύ υψηλό» το επίπεδο της απειλής που συνιστά ο νέος κοροναϊός, ο οποίος έχει προσβάλει σχεδόν 79.000 ανθρώπους στην Κίνα και περισσότερους από 5.000 στον υπόλοιπο κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 20:50

DW: 120.000 πρόσφυγες προ των πυλών της Ελλάδας

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για το προσφυγικό καθώς μετά το θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών στο Ιντλίμπ της Συρίας η Τουρκία άνοιξε τα σύνορα προς την Ευρώπη για πρόσφυγες και μετανάστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Γιάννης Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos