Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Πόλεμος για τα δεδομένα 1,6 εκατομμυρίων χρηστών 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη 20 Μαΐου – Επεισόδιο 143: Η Ελένη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση μετά από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η πυροσβεστική προετοιμάζεται για μια δύσκολη νύχτα- Ενισχύσεις στην περιοχή από Αττική και Πελοπόννησο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, έγινε γνωστό πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, πρόκειται να αναλάβει την θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM 4.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της Δευτέρας, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέκκλιση δρομολογίου πραγματοποίησε πρωινές ώρες σήμερα το Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, προκειμένου να αποβιβάσει εκτάκτως 23χρονο ασθενή επιβάτη του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν δύναται στη μεγαλύτερη πολυνησιακή Περιφέρεια της χώρας ένα, οποιοδήποτε, νησί να “τιμωρείται” από την επιδημιολογική εικόνα ενός, οποιουδήποτε, άλλου», αναφέρει σε επιστολή του ο Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή της 118/2011 όπως τροποποιήθηκε με τη 169/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 18:41

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη(2) διωκόμενων ημεδαπών στη Θήρα Την 18-05-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 65 και 69 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις: α) του Β’ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών για τον 65χρονο με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για μη καταβολή στο δημόσιο και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos