Συλλήψεις στις Κυκλάδες

19 Μαϊος 2021 18:41

Σύλληψη(2) διωκόμενων ημεδαπών στη Θήρα Την 18-05-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 65 και 69 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις: α) του Β’ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών για τον 65χρονο με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για μη καταβολή στο δημόσιο και

Β) του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας για τον 69χρονο με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και 2 μηνών για υπόθεση αντίστασης κατά της Αρχής.
Σύλληψη (3) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 18-05-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 42 ετών και ένας 53χρονος ημεδαπός οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο Την 18-05-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κέα Την 18-05-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 18-05-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Μύκονο Την 19-05-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος σε οικία όπου διέμενε, έπαιζε μουσική, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos