Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, στο σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εμβολιαστικός χάρτης έχει μπει πια στη ζωή μας. Καταγράφει σε ποσοστιαία βάση το μέρος του πληθυσμού ανά νομό, δήμο ή περιφερειακή ενότητα της Ελληνικής επικράτειας, που έχει ήδη καλυφθεί εμβολιαστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21/6), και στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την οπτικοακουστική παραγωγή «Κλεφταρματολοί και κλέφτικο τραγούδι», σε επιστημονική επιμέλεια Αλέκου Ε. Φλωράκη, δρ Εθνολόγου-Λαογράφου, και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σκούρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, η κ. Παπαευαγγέλου ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζετια αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού σε δύο νησιά των Κυκλάδων, στη Σύρο και τη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα γίνονται ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 519, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα και εντός της ημέρας θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου η εισήγηση της Επιτροπής Βιοηθικής σχετικά με το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, αλλά και των εργαζόμενων στις μονάδες φροντίδας υγείας, η οποία θα λαμβάνει υπόψη ηθικά και συνταγματικά θέματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εuro 2020: Η ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Έρικσεν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκστρατεία ενημέρωσης, με τον τίτλο Cyclades Posidonia Alert, ως προς την σημαντικότητα των λιβαδιών Ποσειδωνίας για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αλλά και την ανάγκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos