Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Στους προημιτελικούς του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας με 3-0 σετ του Καρένιο Μπούστα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δείτε πώς κατανέμονται τα 580 νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 580, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν οι φράσεις που χάραξε με αιχμηρή πέτρα στο εσωτερικό της δεξαμενής ο 27χρονος - «Έκανα ό,τι μπορούσα» ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματά του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στα ίχνη των τεσσάρων συλληφθέντων - Ο ρόλος του αρχηγού, ενός σκληρού Αλβανού κακοποιού και το «βαρύ» ποινικό παρελθόν του - Άλλα τρία άτομα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ήρωες του 1821 «ζωντανεύουν» μέσα από τρισδιάστατες απεικονίσεις σε εμβληματικά κτίρια της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την οργή κατοίκων της Βενετίας πυροδότησε η επιστροφή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο, που είχαν απαγορευθεί οι αφίξεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aνοιχτό «παράθυρο» για προνόμια στους εμβολιασμένος άφησε ο Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστορική συμφωνία δέσμευσης μεταρρύθμισης του παγκόσμιου φορολογικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και των νέων επιχειρηματικών μοντέλων που επιτρέπουν τη μεταφορά κερδών σε δικαιοδοσίες με χαμηλή φορολόγηση, ανακοίνωσαν στη χθεσινή Σύνοδό τους, οι υπουργοί Οικονομικών της Ομάδας G7, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κουπόνι της Κυριακής (06/06) είναι γεμάτο από αγώνες διεθνών φιλικών λίγο πριν την έναρξη του Euro.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos