Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η κατάσταση που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες στη Νάουσα καθώς ο οικισμός παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 περίπου ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο Σαββατόβραδο του Ιουλίου, επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στους ντόπιους, στους καταστηματάρχες και στους τουρίστες της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 33, 37, 5, 41, 9 και Τζόκερ το 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 22 ολόκληρες ώρες χωρίς ρεύμα και μεγάλα προβλήματα στα σπίτια και στα καταστήματα της σφύζουσας από τουρισμό Νάουσας, μετά από μπόλικη αγανάκτηση από επαγγελματίες, κατοίκους και τουρίστες αλλά και αβεβαιότητα για το πότε θα έρθει το ρεύμα, ο οικισμός τελικά ηλεκτροδοτήθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Κυριακής 3/7, με κάποιες ωστόσο «υποσημειώσεις»…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 19:11

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η αγαπημένη ηθοποιός ηθοποιός Ντίνα Κώνστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική Πολό των Ανδρών έγραψε ιστορία για ακόμα μία φορά. Η γαλανόλευκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, νικώντας την πανίσχυρη Κροατία με 9-7 στον μικρό τελικό της Βουδαπέστης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εμφάνιση λοιμώξεων COVID-19 σε εμβολιασμένους αλλά και η επαναλοίμωξη ατόμων που έχουν προηγουμένως νοσήσει από COVID-19 θέτει προβληματισμούς σχετικά με την ικανότητα ανοσολογικής διαφυγής των νέων υποστελεχών του Όμικρον SARS-CoV-2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 11.629. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.719.839 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 48.6% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επιπτώσεις από την 19ωρη μέχρι στιγμής διακοπή ρεύματος στη Νάουσα λόγω εκτεταμένης βλάβης υπογειοποιημένου καλωδίου που δεν άντεξε τη ζήτηση σε ρεύμα, είναι πλέον ορατές και σφοδρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos