Πάρος – Νάουσα: Αναβάλλεται η Γιορτή Ψαριού – Αγανάκτηση από επιχειρηματίες που πετούν προϊόντα λόγω της διακοπής ρεύματος…

03 Ιουλίου 2022 15:41

Οι επιπτώσεις από την 19ωρη μέχρι στιγμής διακοπή ρεύματος στη Νάουσα λόγω εκτεταμένης βλάβης υπογειοποιημένου καλωδίου που δεν άντεξε τη ζήτηση σε ρεύμα, είναι πλέον ορατές και σφοδρές.

Αγανακτισμένοι καταστηματάρχες πετούν άρον – άρον ευπαθή προϊόντα και όσα κινδυνεύουν να αλλοιωθούν από την παρατεταμένη απουσία ρεύματος, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την μεγάλη οικονομική ζημία που υπέστησαν. Εκατοντάδες κιλά παγωτού, ψαριών και άλλων ευαλλοίωτων προμηθειών καταλήγουν στα σκουπίδια, με τους επιχειρηματίες να είναι «στα κάγκελα» τόσο για την πτώση του τζίρου τους από το γεγονός ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, όσο και για την καταστροφή των προϊόντων τους.

Σημειώνεται ότι η παρατεταμένη διακοπή ρεύματος «πλήττει» και την προγραμματισμένη για την Κυριακή 3/7 Γιορτή Ψαριού στη Νάουσα η οποία αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή 10 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δ.Κ Νάουσας κ. Παντελή Μπαφίτη.

Ωστόσο, οι τεχνικές εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης συνεχίζονται, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να διαβεβαιώσει κατοίκους, επαγγελματίες και τουρίστες για το πότε η Νάουσα θα ηλεκτροδοτηθεί και πάλι.

giorti psariou33

Πάρος: Η Νάουσα παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 ώρες – Εκτεταμένη βλάβη και προσπάθειες αποκατάστασης… (Βίντεο + Φωτό)

Πάρος: Στο σκοτάδι η Νάουσα – Αιφνίδια πολύωρη διακοπή ρεύματος στον οικισμό (Βίντεο)

{https://www.youtube.com/watch?v=9n84YhtSAaQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=VTnBzjGLXBM}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos