Επιλογές για όλα τα γούστα....

24 Σεπτεμβρίου 2011 14:19 Van
3958 φορές

Περίεργο συναίσθημα να βγαίνουν οι επιλογές του δελτίου σου, όμως τελικά να μην «πληρώνεσαι»!

Η ΑΛΚΜΑΑΡ σκόραρε τέσσερα τέρματα απέναντι στην ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ, πήρε την πρόκριση, όμως ο άσσος δεν επαληθεύτηκε. Αιτία το γεγονός του ότι η ΑΖ τα τρία εξ αυτών τα πέτυχε απέναντι στην παράταση. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το παιχνίδι. Προχωράμε συνεπώς...

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα, παρόλα αυτά οι επιλογές θα είναι και πάλι προσεγμένες...

Στην ΙΣΠΑΝΙΑ τα δύο θηρία θα κερδίσουν, οι αποδόσεις όμως που πληρώνουν οι νίκες τους, καθώς και τα όβερ είναι για τα θηρία! Αίσθηση μου είναι πως η ΑΤΛΕΤΙΚΟ θα καταφέρει να σκοράρει (το ΓΚΟΛ πληρώνει 1.7), αλλά και η ΡΑΓΙΟ θα πάει να παίξει με γενναιότητα στο ντέρμπι της Μαδρίτης (το ΓΚΟΛ στο 1.8).

Η ΣΕΒΙΛΛΗ θα πάρει πολύ ποντάρισμα, μιας και η ΒΑΛΕΝΘΙΑ είναι κουρασμένη από το προχθεσινό παιχνίδι με την ΜΠΑΡΤΣΑ και ο Έμερυ θα κάνει και κάποιες αλλαγές. Όμως η φετινή ΣΕΒΙΛΛΗ δεν με έχει πείσει ακόμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι έξυπνη ομάδα και δεν νομίζω πως θα πάει στο Πιθχουάν για να ανοίξει το ρυθμό. Το άντερ στο 1.8.

Η ΜΠΙΜΠΑΟ έδειξε σημάδια ζωής στην Ανδαλουσία και αίσθηση μου είναι πως κάποια στιγμή οι Βάσκοι θα ξυπνήσουν. Όταν το παιχνίδι πάει στη δύναμη η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ έχει συνήθως πρόβλημα. Ο άσος της ΑΘΛΕΤΙΚ στο 2.1.

Από τη Β ΙΣΠΑΝΙΑΣ θα ασχοληθώ λίγο με τη ΧΙΡΟΝΑ. Παίζουν καλά οι Καταλανοί και κάποια στιγμή θα έρθει και το αποτέλεσμα. Η ΛΑΣ ΠΑΛΑΜΑΣ μακριά από το νησί δεν τρομάζει.

Στην ΙΤΑΛΙΑ δεν μπλέκω με την ΜΙΛΑΝ. Ας κερδίσουν οι «ροσονέρι», με την ευχή μου, όχι όμως με τα λεφτά μου.

Η ΝΑΠΟΛΙ επαναφέρει τους βασικούς που ξεκούρασε προχθές στη Βερόνα. Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ έχει ξεκινήσει καλά μέχρις στιγμής, με δύο νίκες, όμως στο μοναδικό σοβαρό τεστ, απέναντι στην ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, απέτυχε παταγωδώς. Δίκαιος ο άσος στο 1.7.

Η ΙΝΤΕΡ άλλαξε προπονητή και η ΜΠΟΛΟΝΙΑ δεν είναι δα και κάνα θηρίο. Το διπλό στο 1.85.

Στη ΓΑΛΛΙΑ παιχνίδι τρώει η ΤΟΥΛΟΥΖ, η απόδοση όμως δεν με τρελαίνει. Σφαγμένοι και οι άσοι της ΛΙΛ και της ΛΥΩΝ, έστω και αν θεωρητικά έχουν καλή τύχη. Δεν αξίζουν τα διπλά της ΠΑΡΙ και της ΜΑΡΣΕΗΓ.

Η ΝΙΣ έπαιξε πάρα πολύ καλά μέσα στο Παρίσι, άσχετα αν δεν μπόρεσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Η ΝΤΙΖΟΝ μακριά από το σπίτι της δεν τρομάζει. Ο άσος της ΝΙΣ στο 1.85.

Στην ΕΛΒΕΤΙΑ η ΒΑΣΙΛΕΙΑ στο 1.95 είναι κατά την ταπεινή μου άποψη το παιχνίδι της ημέρας. Η ΤΟΥΝ είναι ψηλά στην κατάταξη, όμως αρχίζει να ξεφουσκώνει.

ΤΟ ΖΥΡΙΧΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΥΣ είναι ματσάρα. Και οι δύο μπορούν να σκοράρουν.

Στην Ολλανδία μου αρέσει η ΧΕΡΕΝΦΕΗΝ, παρόλα αυτά το σημείο εδώ δίνεται πολύ χαμηλά. Στο μεγάλο ντέρμπι του ΑΓΙΑΞ με την ΤΒΕΝΤΕ μπορεί να επαληθευτεί η επιλογή του ΓΚΟΛ, αλλά το 1.35 είναι αστείο.

Στο Βέλγιο η πρωταθλήτρια ΓΚΕΝΚ βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης και είναι ικανή να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Στην Ελλάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραδοσιακά πέρναγε δύσκολα στο Παγκρήτιο, είναι ακόμα ανέτοιμος, έχει απουσίες και είναι αστείο το διπλό. Το ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φαντάζει απόλυτα ισορροπημένο.

Κάνοντας λοιπόν μία ανακεφαλαίωση:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ στο 1.95

ΙΝΤΕΡ στο 1.85

ΧΙΡΟΝΑ στο 2.1

ΑΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ στο 2.1

ΝΙΣ στο 1.85

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΛ

ΝΑΠΟΛΙ στο 1.7

ΧΕΡΕΝΦΕΗΝ στο 1.55

ΓΚΕΝΚ στο 1.8

ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ- ΙΝΤΕΡ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ . Απόδοση 7.58

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 22:16
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos