Χαλαρά με πίτσα και μπύρα...!

27 Σεπτεμβρίου 2011 18:30 Van
4362 φορές

Η Κυριακή ήταν η μέρα που απλώς δεν πήγε τίποτα σωστά. Κι αν το Σάββατο μπορούσε να κάνει κανείς λόγο για ατυχία, την επομένη

η λέξη που έπρεπε να κυριαρχήσει ήταν η «αστοχία»! 'Έτσι όμως είναι το παιχνίδι, με τις κακές και τις καλές μέρες του. Στις πρώτες θα πρέπει να κάνεις μία μικρή αυτοκριτική για το τι έφταιξε, στις δεύτερες θα πρέπει να μη ξεχνάς πως θα έρθουν οι πρώτες! Το λοιπόν μέρα ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ η σημερινή και οι «τοκογλύφοι» θα παίξουν την τριάδα ΡΕΑΛ- ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ- ΜΠΑΓΕΡΝ! Δίνει δύο φορές το ποντάρισμα τους και θα πάρει πάνω της αρκετά εκατομμύρια τζίρο! Γενικά η μέρα έχει αρκετά «δυνατά φαβορί», μόνο που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά σε αυτό το πρώιμο στάδιο γίνονται κάτι «τρικούβερτες κηδείες»!

Το 1.65 της ΝΑΠΟΛΙ είναι για τα σκουπίδια, όταν αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο παίζεται κοντά στο 2, το ίδιο και ο άσος της ΛΥΩΝ (1.25 στον ΟΠΑΠ, πάνω από 1.5 στο ανταλλακτήριο). Η ΜΠΑΓΕΡΝ δίνεται σε δίκαια απόδοση (μόνο που η ΣΙΤΙ δεν είναι ομάδα της πλάκας), ενώ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ και ΡΕΑΛ ο ΟΠΑΠ απλώς δεν θέλει παιχνίδι πάνω τους και γι αυτό είναι στο αποκρουστικό 1.1 έκαστη. Από μεγάλα σημεία η πιάτσα παίζει ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ και ΛΙΛ, ενώ και η ΜΠΕΝΦΙΚΑ είναι άλλο ένα καυτό φαβορί, σε σχετικά δίκαιη απόδοση (όμως που να πάρει 1.45 σε διπλό δεύτερη αγωνιστική δεν ποντάρεις εύκολα). Γενικά όσο «καθαρή» κι αν φαντάζει η βραδιά, ενδέχεται να έχει πολύ περισσότερο σασπένς από όσο αναμένεται.

Να πω την αμαρτία μου σε τέτοιες μέρες απλώς δε «συμμετέχω» ή ψάχνω χαλαρά για κάνα ειδικό στοίχημα.

Το ρίσκο σημερινό ρίσκο λοιπόν έχει να κάνει με την επιλογή του ΓΚΟΛ, να σκοράρουν δηλαδή αμφότερες οι ομάδες στην αναμέτρηση, σε ένα χαλαρό στοίχημα, έτσι για να περάσει η ώρα. Ακόμα είναι νωρίς για να γίνουν μεγάλα πονταρίσματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΠΑΓΕΡΝ- ΜΑΝ ΣΙΤΙ ΓΚΟΛ, ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΛΙΛ ΓΚΟΛ, ΜΑΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΚΟΛ, ΡΕΑΛ- ΑΓΙΑΞ ΓΚΟΛ σε ένα σύστημα 3-4.

Καλή τύχη σε ότι επιλογή  κι αν κάνετε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 19:43
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos