Από την Κω οι δύο νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Χατζημάρκου

01 Απριλίου 2014 19:10
10337 φορές

Ο Γνωστός Πολιτικός Μηχανικός της Κω Δημήτρης Χαματζόγλου, υποψήφιος στο πλευρό  του  Γιώργου Χατζημάρκου

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου, θα δώσει τον αγώνα των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές  του Μαΐου  κοντά στον Γιώργο Χατζημάρκο με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»  προκειμένου να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μου. Στόχος μου είναι  να φανώ χρήσιμος και αποτελεσματικός ώστε να ανταποκριθώ στις ανάγκες, τις αγωνίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μου. Να εργαστώ σκληρά με ήθος και εντιμότητα για κάτι καλύτερο και δημιουργικότερο. Ένοιωσα την ανάγκη να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του διότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει βήμα και χώρο στους νέους ανθρώπους με στόχο να οδηγήσουμε το Νότιο Αιγαίο μπροστά.  Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης και της ευημερίας των νησιών μας. Με αυτές τις απλές σκέψεις ζητώ την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι πάντα θα έχω το θάρρος να σας κοιτάζω στα μάτια.» δηλώνει ο Δημήτρης Χαματζόγλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου είναι 36 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Κω όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Ιπποκράτειο Λύκειο Κω. Είναι πτυχιούχος  Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου University of East London του Λονδίνου. Έκανε μεταπτυχιακό  στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση Project Management and Risk

Από το 2006 έως σήμερα ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στη Κω.

Μέλος του Τ.Ε. Κω από το 2008

Μέλος στον Πνευματικό Όμιλο Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ».


Η Ευρυδίκη Νάκη από την Κω Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Η γνωστή αισθητικός από την Κω Ευρυδίκη Νάκη είναι η νέα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο.

«Σε μια περίοδο που η πολιτική έρχεται αντιμέτωπη με την αμφισβήτηση του κόσμου, πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος με τον Γεώργιο Χατζημάρκο διότι πρωτίστως κατόρθωσε να με πείσει πως ενδιαφέρεται ουσιαστικά να επιλυθούν τα πολύ σημαντικά προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η περιφέρεια, καθώς γνωρίζω την αγωνιστικότητά του από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του και έπειτα η εμπιστοσύνη την οποία έδειξε στο πρόσωπό μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ με τη σειρά μου ενεργά, με τα προβλήματα του τόπου μου, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά ταυτόχρονα να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας. Η ενασχόλησή μου με την πολιτική, αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας μο,υ καθώς δραστηριοποιούμαι στα κοινά πάνω από δέκα χρόνια.

Ένα είναι το σίγουρο, πως θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις,  προκειμένου να μην διαψεύσω τις προσδοκίες του κ. Χατζημάρκου που με τιμά με την επιλογή του.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσα στην Κω όπου και τελείωσα το σχολείο. Ακολούθησα το επάγγελμα της μητέρας μου σπουδάζοντας Αισθητική και Διοίκηση στην Βιομηχανία της  .Εργάζομαι από το 2001 και ακολουθώντας τα βήματα των γονιών μου ασχολήθηκα με τα κοινά αλλά και με διάφορες εθελοντικές οργανώσεις. Υπήρξα μέλος της Αντικαρκινικής εταιρείας (παράρτημα Κω)και κατόπιν αντιπρόεδρος(2007),είμαι μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης από το 2011,υπήρξα ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Βορείου Συγκροτήματος) από το 2007 έως το 2013,είμαι ενεργό μέλος της Φιλοζωικής Ένωσης Κω από το 2008 και μέλος της τοπικής επιτροπής της Δωδεκανησιακής Μέλισσας από την ίδρυση της το 2010.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos