Κι άλλες συλλήψεις στις Κυκλάδες

08 Αυγούστου 2024 18:58
15 φορές

Στη σύλληψη 6 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για ναρκωτικά, παράβαση σε επιχείρηση και πλαστογραφία.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Σαντορίνη και Κίμωλο

Αναλυτικότερα:

* Χθες Τετάρτη 07 Αυγούστου τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κίμωλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κιμώλου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 18, 19 και 20 γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, και μικροποσότητα κάνναβης (ακατέργαστη και σοκολάτα), αυτοσχέδιο τσιγάρο και αεροβόλο πιστόλι (replica).

* Χθες Τετάρτη 07 Αυγούστου το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού
ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

* Χθες Τετάρτη 07 Αυγούστου το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 21χρονη ημεδαπή και 76χρονος αλλοδαπός γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς άδεια.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos