×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίζονται τα παρακάτω σημεία σε όλη τη χώρα ως εκλογικά κέντρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως εκτιμά η Επιτροπή, οι προτάσεις αυτές θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν συνολικά έως και 10 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2030, ενώ θα συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων θαλάσσιων συνδέσεων μικρών αποστάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παριανά προΐόντα με τη σφραγίδα γνησιότητας & ποιότητας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σύρο την Κυριακή 26 Μαίου 2013 θα διεξαχθεί ο τελικός του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων στους Νέους ανάμεσα στον ΑΜΕΣ Νηρέα Νάουσας Πάρου και των Νέων Ολυμπιακού Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη οι Συμβάσεις Συντήρησης των Οδικών Δικτύων Σύρου, Μήλου και Νάξου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 22-05-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργεί, ως υπεύθυνος, κατάστημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 / 05 / 2013 και ώρα 12:30 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Mare Nostrum IV με τις διαλέξεις της Κατεύθυνσης Αρχαιολογίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα Μαθηματικά Ι διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, (ΕΠΑΛ) για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φιλντίσης. Επερώτηση και στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos