υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία.
Στις 22-05-2013 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου, ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία βρέθηκε στην επιχείρηση που εργάζονταν κοντέινερ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 21-05-2013 από την περιοχή του Ταύρου Αττικής. Το εν λόγω κοντέινερ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία.
Στις 22-05-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 18χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας.
Στις 22-05-2013 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι, το χρονικό την 21-05-2013 το βράδυ στη Θήρα, άγνωστοι δράστες παραβίασαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας 8.000 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση.




Newsroom
