Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Πριν λίγες ημέρες, ομάδα ερευνητών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» εντόπισε ΝΔ της Σάμου, άλλη μία θανατωμένη νεαρή Μεσογειακή φώκια που πέθανε από έκρηξη δυναμίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α.) Εγκρίθηκε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αποδόθηκε πρόσφατα από την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου Μυκόνου, το ποσό των 10.000 ευρώ στην Επικουρική Ιατρό του Κέντρου Υγείας, για τη σίτιση και στέγασή της, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυκόνου Κ. Κουκά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαργαρίτης και ο Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς είχαν συνάντηση στις 19 Ιανουαρίου, στην Πάρο, με ποδοσφαιρικά σωματεία, όπου συζητήθηκε η διοργάνωση του 11ου Παγκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο νησί της Πάρου, τον Ιούνιο 2016, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 22:07

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 27/01/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 26η Ιανουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πραγματικότητα του ακτοπλοϊκού προβλήματος στα νησιά των Κυκλάδων και των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου, δηλαδή της απαράδεκτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τόσο με τα πανάκριβα εισιτήρια όσο και την ελλιπέστατη ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών, δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις ανέξοδες υποσχέσεις των αρμοδίων που λιβανίζουν τον «ελεύθερο ανταγωνισμό» και στηρίζουν με κάθε τρόπο την εφοπλιστική ασυδοσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 21:25

Εξιχνίαση κλοπών στη Πάρο

Στις 21-01-2016 εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου δύο κλοπές και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 16 έως 19-01-2016 παραβίασε επιχειρήσεις και αφαίρεσε κατά περίπτωση χρηματικά ποσά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Νοτίου Αιγαίου, ενάντια στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την μεθοδο FUEείναι η πιο σύγχρονη τεχνική καθώς δεν αφήνει σημάδια και ουλές, ενώ είναι ελάχιστα τραυματική και εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 11:15

Στην Αγκαιριά παίζουμε πάλι Πινγκ-Πονγκ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς προσκαλεί όλους τους φίλους αθλητές του Πινγκ-Πονγκ από όλη την Πάρο να συμμετάσχουν στο 6ο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos