Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Είτε γιατί τα παραλείπετε από αμέλεια και απερισκεψία είτε γιατί κρίνετε περιττό να ασχοληθείτε και με αυτά, τα συγκεκριμένα σημεία – επτά στον αριθμό – αποτελούν πραγματικές εστίες μικροβίων που κρύβουν κινδύνους για την υγεία σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συσκέψεις για τη νησιωτικότητα και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 13-12-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22, 37 ετών, 42χρονος υπήκοος Αλβανίας και 40χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσαν, κατά περίπτωση, παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι υπήκοοι Πακιστάν διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όσον αφορά στην είσοδο διέλευση και στάθμευση οχημάτων εντός του χώρου της πλατείας Μαντώς Μαυρογένους, του πεζοδρόμου της Εκατονταπυλιανής, αλλά και των άλλων πεζοδρόμων κατά την 
διάρκεια όλου του έτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου ξεκαθάρισα, ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει, ως βασικό στόχο, την εξυπηρέτηση των ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών, ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών με τον εκάστοτε φορέα της κεντρικής εξουσίας. Αυτό έπραξα με συνέπεια τα δύο τελευταία χρόνια και αυτό θα πράξω και στη συνέχεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εργαζόμενοι κατέφτασαν στο υπουργείο νωρίς το πρωί και άρχισαν να «κλείνουν» την είσοδο του υπουργείου, χτίζοντάς τη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αξιολόγηση των οικονομικών επιπτώσεων των εξαγγελιών του έλληνα πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με την υλοποίηση των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος συνδέει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ζήτησε να αξιολογηθούν οι παροχές στους συνταξιούχους και το ΦΠΑ στα νησιά του ανατ. Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 10 κυρίαρχες καταναλωτικές τάσεις για το 2017 και τα επόμενα χρόνια προκύπτουν από το ConsumerLab της Ericsson και την ετήσια έκθεση καταναλωτικών τάσεων «The 10 Hot Consumer Trends for 2017 and beyond».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το υψηλότερο κύμα του κόσμου έφτασε τα 19 μέτρα και καταγράφηκε στο Βόρειο Ατλαντικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αμφιλεγόμενη τροποποίηση του συντάγματος που προβλέπει την περικοπή των δημόσιων εξόδων για τα επόμενα είκοσι χρόνια ενέκρινε χθες η Γερουσία της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια στοτς δρόμους της πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos