Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Γενική διακοπή της υδροδότησης στο ανατολικό τμήμα της πόλης δηλαδή στις περιοχές ανατολικά της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης, από το πρωί της Τρίτης 20.12.2016 και περί ώρα 05:00 έως το πρωί της Τετάρτης 21.12.2016 περίπου την ίδια ώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο. H Γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 84χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας της Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πάρος φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας απ΄ άκρου εις άκρον του νησιού γιορταστικές εκδηλώσεις που θα δώσουν πρωτίστως χαρά στους μικρούς παριανούς. Φαίνεται όμως πως τούτες τις Άγιες Ημέρες δεν ξέχασε και τα παιδιά εκείνα που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη και χρήζουν της φροντίδας και της στήριξης όλων μας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα κι ομόρφυνε ακόμη περισσότερο η γοητευτική Νάουσα, όταν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, εισήλθε και επίσημα στη γιορταστική περίοδο, φωταγωγώντας την περίφημη φάτνη της στην κεντρική πλατεία του οικισμού. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η στάθμη της θάλασσας υποχώρησε σημαντικά και στη θέση της εμφανίστηκε μια νέα παραλία...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν παραστάσεις Καραγκιόζη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα (19-12-2016) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos