Η γιορτινή Παροικία άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της! (Βίντεο + Φωτό)

19 Δεκεμβρίου 2016 20:43

Από τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας της Πάρου!

Τα στολισμένα στενά γραφικά σοκάκια και η παλαιά αγορά πήραν ζωή όταν γέμισαν από κόσμο το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου. Χορωδιακά σύνολα που πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πάγκοι με γλυκίσματα και παραδοσιακά κεράσματα, καστανάδες αλλά και ζωντανά μουσικά σχήματα ολοκλήρωναν το ούτως ή άλλως μαγευτικό σκηνικό οικιστικής γραφικότητας που ενδύθηκε τα γιορτινά του αποκτώντας χριστουγεννιάτικο χρώμα!


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το πεδίο της παροικιώτικης εορταστικής δράσης μεταφέρθηκε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής.

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας φωταγωγήθηκε, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου επιδόθηκε στην εκτέλεση μελωδικών χριστουγεννιάτικων ακουσμάτων και χαριτωμένα παιδικά χορευτικά σχήματα ενθουσίασαν με το χορό τους τον πολύ κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση. 


Αυτά όμως που ενθουσιάστηκαν περισσότερο ήταν τα μικρά παιδιά!
Καραμελόσπιτο, παραμυθόσπιτο και δώρα που μοιράστηκαν από χαμογελαστούς Αγιοβασίληδες έδωσαν μεγάλη χαρά στους λιλιπούτειους παριανούς. Η κυριακάτικη γιορτινή βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική εκδήλωση.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos