Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου, έχει ως εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γιορτές αποτελούν μια περίοδο όπου οι διατροφικοί πειρασμοί είναι πολλοί, με γιορτινά γλυκά να πρωταγωνιστούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Περιφερειάρχη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκλήσεις τρίμηνης προθεσμίας για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη έργων, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου προκηρύσσει μια θέση ΠΕ ή ΤΕ κοινωνικού λειτουργού και μια θέση ψυχολόγου για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πάρου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2014 - 2020» -ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» - ΤΙΤΛΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή την έκδοση της εγκυκλίου (α.π. Φ.80000/νηθ.60271/2195 -23/12/2016) του Υπουργείου Εργασίας για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων με βάση το άρθρο 28 του Ν. 4387/2016, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 27-12-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 45χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τοπική Κοινότητα Κώστου σας Εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλά  και Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει στο γραφείο του Τοπικού Καταστήματος Κώστου την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ίχνη του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη αναζητούν οι αρχές της χώρας, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να μεταδίδει ότι δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Φεβρουάριο του 2015, η κεφαλαιοποίηση της Apple ξεπέρασε τα 710 δισεκατομμύρια δολάρια, επίδοση ρεκόρ αφού ήταν η πρώτη εταιρεία που είχε αποτίμηση πάνω από 700 δισεκατομμύρια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos