Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Εχεις φτάσει από νωρίς στην αγαπημένη σου οργανωμένη παραλία, παρόλα αυτά σε ενημερώνουν πως πρέπει να μπεις στη λίστα αναμονής, γιατί δίνεται μάχη για μια ομπρέλα και μια ξαπλώστρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εξαιρετική συναυλία από διεθνώς διακεκριμένους και πολυβραβευμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό μουσικούς, παρουσιάστηκε στο Θέατρο των Λευκών Πάρου το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναδείχτηκε ο νικητής του Μεγάλου Διαγωνισμού για το δωρεάν τριήμερο ταξίδι στη μαγευτική Πάρο! Τι δήλωσε ο τυχερός...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία πλήθους πιστών, εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών, εορτάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου, η παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μάπρησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η "αυλαία" της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Lucia Sabatini με τίτλο «Riflessi», η οποία φιλοξενείται στην gallery του POSEIDON OF PAROS Hotel & SPA και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εικαστικών δράσεων του εκθεσιακού χώρου Art Space / Studio 265 στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή (06/08) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και πολλά από τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν και το χειμώνα έχουν ξεκινήσει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείτε τον πρόεδρο της ΝΔ με τη σύζυγό του Μαρέβα στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, εκεί που συνήθιζε να κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του ο Κώστας Σημίτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες το Σάββατο 5 Αυγούστου, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εικόνα είναι καλύτερη αλλά χρειάζονται άμεσα αεροπλάνα και ελικόπτερα δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού - Στο νησί επιχειρούν αυτή την ώρα 3 ελικόπτερα και 1 καναντέρ - Πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί το Σάββατο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων έναντι τραπεζών λειτουργούν πλέον στη χώρα, αποτυπώνοντας τη δύσκολη πραγματικότητα για το τραπεζικό σύστημα και ευρύτερα την οικονομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos