Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποτέ δεν πρέπει να πέφτετε για ύπνο με νεύρα, λέγανε από παλιά και μια νέα επιστημονική έρευνα έρχεται να το επιβεβαιώσει. Ουσιαστικά η μελέτη επιβεβαιώνει αυτό που είναι ήδη γνωστό: ο ύπνος ενισχύει αυτό που έχεις μάθει -ή πάθει- την προηγούμενη μέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφιχτά χρονοδιαγράμματα σε κρίσιμες διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση συμμετοχών του ΤΑΙΠΕΔ θέτει το νέο πρόγραμμα αξιοποίησης του Ταμείου (Asset Development Plan-ADP), που εγκρίθηκε από το διοικητικό του συμβούλιο την Τετάρτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 17:49

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 01-12-2016 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 26χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε δέμα που περιείχε κάνναβη βάρους -51- γραμμάρια, το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα από εταιρεία ταχυμεταφορών. Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο λογαριασμοί της Google έχουν προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό που χρήστες εγκατέστησαν στις φορητές συσκευές τους (smartphones και ταμπλέτες) χωρίς να το γνωρίζουν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 16:57

Οι μεγάλες βλέψεις της Ιβάνκα Τραμπ

De facto πρώτη κυρία, σύμβουλος του προέδρου, διευθύντρια επιχειρήσεων και... ακτιβίστρια. Η πολύ πιο μετριοπαθής στη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της σε σύγκριση με τον πατέρα της, Ιβάνκα Τραμπ, δεν είναι καθόλου μετριοπαθής στους στόχους της, φιλοδοξώντας να προωθήσει ζητήματα και να αναλάβει αρμοδιότητες που έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σπατάλη φαγητού παγκοσμίως απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι πλέον σε ατομικό αλλά και σε κρατικό επίπεδο αναπτύσσουν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου που σε αριθμούς μεταφράζεται σε 1,3 δισ. τροφής να καταλήγει κάθε χρόνο στα σκουπίδια παγκοσμίως, όταν 868 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από ασιτία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos