Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από λιμένα Δονούσας στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Νάξου 57 , 22χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πρωτοπορεί χρηματοδοτώντας με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ την συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 10-09-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι την ίδια μέρα το βράδυ άγνωστος παραβίασε θύρα κατοικίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 11-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος ημεδαπός και 37χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) πραγματοποιεί την Παρασκεύη 16 Σεπτεμβρίου, (ώρα 20:30), ειδική προβολή του αξεπέραστου ρομαντικού κατασκοπικού θρίλερ «Υπόθεση Νοτόριους», του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ταυτόχρονα, σε πέντε μουσεία του Δικτύου του: Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εύχομαι ολόψυχα και με πολύ αγάπη σε όλα τα παιδιά, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Εύχομαι να είναι υγιή, χαρούμενα, ευτυχισμένα και η σχολική τους χρονιά να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς και ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις της "Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού " που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14/09/2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς σήμερα και σε ελέγχους που έγιναν από την Τροχαία σε 316 σχολικά λεωφορεία, βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις μια αντιστοιχία δηλαδή ένα στα έξι σχολικά οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση υλοποίηση έκτακτων μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων από την πυρκαγιά στη Θάσο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπειτα από σύσκεψη με τοπικούς φορείς, στον Πρίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερευνητές των πανεπιστημίων ΜΙΤ και Georgia Tech των ΗΠΑ αναπτύσσουν το πρώτο σύστημα ανάγνωσης κλειστών βιβλίων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos