Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Καλείσθε την 14η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, σήμερα Τετάρτη 13/02/19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περιοδεία του στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων, συνεχίζει την περιοδεία του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να συζητηθεί, η τροπολογία του ΚΚΕ για την επαναφορά του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 14:05

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 12-02-2019 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 23χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Δ’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων με συνολική ποινή φυλάκισης -2- ετών, -1- μηνός και χρηματική ποινή 8.000 ευρώ, για παραβίαση χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνονται τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (13/02) είναι μικρό, αλλά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό, διότι περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια για το Champions League, που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στην Ελλάδα έχουμε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικά νηπιαγωγεία, ιδιωτικά δημοτικά, ιδιωτικά γυμνάσια, ιδιωτικά λύκεια, ιδιωτικά κολλέγια, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια σας πείραξαν…» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Αμυράς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση κατά τη σημερινή συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση επιχειρηματολογώντας για την ανάγκη αναθεώρησης του άρθρου 16 §5.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos