Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση

13 Φεβρουαρίου 2019 18:14

Καλείσθε την 14η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Μετάθεση διαδικασιών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Διαχείριση και Λειτουργία Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου – Αντιπάρου» ,που καθορίστηκαν με την με αρ. 213/2018(ΑΔΑ:ΨΑΛΨΩΞΓ-90Δ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, λόγω διακοπής λειτουργίας του ΕΣΗΔΗΣ.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι:
To EΣΗΔΗΣ με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ενημερώνει τους φορείς, ότι την Παρασκευή 15/02/2019 από ώρα 09:00 έως 18:00, θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα συστήματα ΕΣΗΔΗΣ (Δημόσια Έργα, Αγαθά-Υπηρεσίες) και ΚΗΜΔΗΣ για λόγους αναβάθμισης και συντήρησης.
Για το λόγο αυτό, οι αναθέτουσες αρχές δεν θα πρέπει να καθορίζουν για το διάστημα από την Παρασκευή 15/02/2019 έως και την Δευτέρα 18/02/2019, διαδικασίες ηλεκτρονικών διαγωνισμών όπως καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προσφορών, ημερομηνίες αποσφράγισης προσφορών, υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης, υποβολή ενστάσεων ή προδικαστικών προσφυγών, υποβολή διευκρινίσεων κλπ.
Εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί διαδικασίες διαγωνισμών για το ανωτέρω διάστημα ,πράγμα το οποίο ισχύει για το συγκεκριμένο διαγωνισμό που καθορίστηκε με την με αρ.213/2018(ΑΔΑ:ΨΑΛΨΩΞΓ-90Δ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα πρέπει αυτές να μετατεθούν με σχετικές αντίστοιχες αποφάσεις των αναθετουσών αρχών.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos