Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Αναστάσιμο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημέρα αφιερωμένη στην Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και στην Ακολουθία του Επιταφίου η Μεγάλη Παρασκευή. Στον Πρόδρομο της Πάρου ωστόσο, αποτελεί και ημέρα τίμησης της μνήμης των προσφιλών προσώπων που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καμπάνες ηχούν πένθιμα στις εκκλησίες της Πάρου και χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν τους Επιτάφιους, τα Ιερά αυτά στολίδια που υποδέχονται το Άγιο Σώμα του Θεανθρώπου την πιο θλιβερή ημέρα της Χριστιανοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος, μερικές δεκαετίες πριν. Τότε που εξέλιπε η πολλή συνάφεια του κόσμου, οι άνθρωποι γνώριζαν ο ένας τον άλλον με τα μικρά τους ονόματα και τα ιδιαίτερα παρωνύμιά τους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συγκίνηση, ρίγος, δάκρυα και ένα έντονο συναίσθημα λύπης είναι αυτό που διαπερνά όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα το βράδυ της Μ. Πέμπτης στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου πλήθος πιστών, παριανών αλλά και επισκεπτών της Πάρου, συνέρρευσε για να βιώσει τη μοναδικά κατανυκτική εμπειρία της Ακολουθίας των Αγίων Παθών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 8.510 κροτίδες, 11.308 πυροτεχνήματα-αθύρματα και 135 φυσίγγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 25-04-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην 25-04-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 60χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης. Επιπλέον, ο 60χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του απειλώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπως υποστηρίζει ο Αρναούτογλου o καιρός θα είναι άστατος και πρέπει να αναμένονται μόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι και μετά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos