Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Λιακάδα τις προάλλες, ωραία μέρα για περίπατο με τα παιδιά. Που μερικές φορές δεν είναι ανθρώπινα παιδιά, αλλά φτερωτά! Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι απολαμβάνουμε την βόλτα μας συν γυναιξί και τέκνοις;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2.915, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 42% ποσοστό στην πρόθεση ψήφου έναντι 20,2% του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η Κυβέρνηση σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται τα επεισόδια στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Την ίδια στιγμή μετά τον θάνατο ενός νεαρού στο Ντιτρόιτ, τα αμερικανικά Μέσα αναφέρουν ότι και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από την 1η Ιουλίου 2021 όλα τα πλαστικά μίας χρήσης θα αποσυρθούν», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης από την παραλία του Σχινιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους μίλησε ο Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επανεκκίνηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, δήλωσε τα εξής:

«Αναμένοντας τα πρωτόκολλα… Δύο ημέρες πριν την εξαγγελθείσα ημερομηνία επαναλειτουργίας των ελληνικών ξενοδοχείων τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγνοούνται, στα εργασιακά οι ξενοδόχοι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση και ως προς το σοβαρό ζήτημα της ρευστότητας τα Μέλη μας ψάχνουν ακόμα να βρουν τα εκατομμύρια που δανείζουν οι Τράπεζες. Όπως φαίνεται, την 1η Ιουνίου μόνο τα παράνομα καταλύματα και τα ακίνητα που μισθώνονται βραχυχρόνια θα είναι σε θέση να υποδεχθούν πελάτες. Άλλωστε αυτά, όπως φαίνεται, μάλλον θεωρούνται περισσότερο ασφαλή ακόμα και μέσα στην πανδημία, για αυτό και αφήνονται να λειτουργούν χωρίς υγειονομικούς όρους και το κυριότερο: δεν έχουν μπουφέ…»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 29ης Μαΐου 2020 κατατέθηκε από την Περιφερειακή Αρχή ψήφισμα για τα Αιολικά Πάρκα στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 29-05-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚ, δεν μας έχει λείψει μόνο η Premier League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos