Πάρος: Δείτε γιατί έκλεισε ο δρόμος στη Νάουσα! (Βίντεο)

30 Μαϊος 2020 18:58

Λιακάδα τις προάλλες, ωραία μέρα για περίπατο με τα παιδιά. Που μερικές φορές δεν είναι ανθρώπινα παιδιά, αλλά φτερωτά! Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι απολαμβάνουμε την βόλτα μας συν γυναιξί και τέκνοις;

Υπάρχει ένα είδος πτηνού με μεγάλη ευφυϊα και διαίσθηση, που μάλλον… είναι σε θέση κι αυτό να βγάζει βόλτα τα μικρά του και μάλιστα, παραδίδοντας σ΄αυτά μαθήματα ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας!

Μια ιδιότυπη «οικογενειακή» στιγμή «εκπαίδευσης» απόλαυσαν περαστικοί και οδηγοί οχημάτων, στον ποταμό της Νάουσας, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαϊου.

Ένα ζευγάρι από χήνες, συνοδευόμενο από λιγοστούς προφανώς «στενούς συγγενείς», έκαναν τον περίπατό τους με πλήθος μικρών χηνόπουλων, καθοδηγώντας τα με ασφάλεια μέσα στην κίνηση!

Διέσχιζαν το δρόμο και περπατούσαν από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο ήσυχα και προσεκτικά, χήνες και χηνάκια μαζί, και το θέαμά τους ήταν τουλάχιστον χάρμα οφθαλμών!

Ο δρόμος έκλεισε, και όλοι σταματούσαν να δουν το σπάνιο θέαμα!

Απολαύστε τις να «ζωγραφίζουν» μια πανέμορφη εικόνα της φύσης στη Νάουσα, την οποία και απαθανατίσαμε στο φακό μας!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos