Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Οι περικοπές θα ανακοινωθούν στο προσωπικό από νωρίς την Τετάρτη - Η υπεραισιοδοξία μου έφερε υπερβολικές προσλήψεις, απολογήθηκε ο ιδρυτής της Meta

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά «Στο Κέντρο» και μίλησε για την πολιτική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά το μεγαλύτερο και πληρέστερο φεστιβάλ εργασίας, το #JobFestival 2022, θα συγκεντρώσει εργοδότες και υποψήφιους την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωτοβουλία της Common Seas στην Πάρο αποτελεί ένα από τη σειρά έργων της πλατφόρμας Sustainable Greece του ΕΟΤ (https://sustainablegreece.co.uk/) η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τρόπο ωφέλιμο για τις τοπικές κοινωνίες και τη φύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς Μετρό στις γραμμές 2 και 3 και χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει την Τετάρτη η Αθήνα, έπειτα από νεωτερες αποφάσεις των εργαζομένων, με φόντο την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση άδειας νέας φύτευσης οινοποιήσιμων αμπελώνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣΚ, υπάρχει η ένδειξη «ΑΝΑΒΟΛΗ» στους αγώνες όλων των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟ Πύργου ( Α κατηγορία), ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναικού και Αστέρα Τραγαίας (Β κατηγορία).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:12

Στην Τήνο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Στην Τήνο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρευρέθηκε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και φίλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σέριφο για να τιμήσει τον Προστάτη του νησιού Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε από τα ψευδή δημοσιεύματα για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos