Πλήγμα στα Κυκλαδικά πρωταθλήματα. Τι έχει συμβεί;

08 Νοεμβρίου 2022 21:16

Στο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣΚ, υπάρχει η ένδειξη «ΑΝΑΒΟΛΗ» στους αγώνες όλων των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟ Πύργου ( Α κατηγορία), ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναικού και Αστέρα Τραγαίας (Β κατηγορία).

Είναι τα σωματεία που δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες εγγραφής τους στο μητρώο και που είχαν δώσει κάποια παιχνίδια .

Η επινόηση του τρικ να χαρακτηριστεί το πρωτάθλημα τουρνουά, για να ορίζονται τα ματς αυτών των ομάδων, προφανώς ήταν νομικά έωλη και σίγουρα θα προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.

Έτσι και η ΕΠΣΚ πράττει αυτό που κάνουν όλες οι Ενώσεις πανελλαδικά, ενώ υπήρξε πίεση και από Κυκλαδίτικες ομάδες που διαφωνούσαν με τους ορισμούς των αγώνων.

Η Α κατηγορία πλήττεται γιατί στο μικρό αριθμό των 6 ομάδων αφαιρείται μία, ενώ ο δεύτερος όμιλος της Β κατηγορίας τινάζεται στον αέρα καθώς δύο από τις πέντε ομάδες που τον απαρτίζουν, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos