Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Η κατάσταση στη Μικρά Ασία το 1922 - Ποιοι εκπόνησαν το σχέδιο για κατάληψη της Κωνσταντινούπολης ως αντιπερισπασμό; - Για ποιους λόγους δεν έγινε ποτέ η επιχείρηση;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα ανάλυση του γενετικού υλικού που βρίσκεται στους ωκεανούς αποκάλυψε την ύπαρξη χιλιάδων έως τώρα άγνωστων RNA ιών, διπλασιάζοντας τον αριθμό των βιολογικών ομάδων που πιστεύαμε ότι υπήρχαν, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσίευσε στο περιοδικό «Science», ομάδα ερευνητών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας αποτελεί βασική στόχευση της κυβέρνησης. Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση των καυσίμων, ενώ αναμένεται και η επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος για τον Απρίλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και την υπόλοιπη  Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 50, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.076 θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον βαθμό κατά τον οποίο έχουν αλλάξει οι απόψεις των Ελλήνων, «έπειτα από τρία μνημόνια, μία πανδημία και έναν πόλεμο στην Ευρώπη» όπως αναφέρουν οι ερευνητές, αποτυπώνει έρευνα του ινστιτούτου διαΝΕΟσις.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό τον Σεπτέμβριο οι άνεργοι με εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ θα βρεθούν εκτός λίστας ΟΑΕΔ ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι θα μπορέσουν να λάβουν 300 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις εκκρεμότητες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στο κομμάτι της υγείας η βελτίωση είναι μεγαλύτερη και γρηγορότερη και λόγω της πανδημίας και λόγω των αναγκών της εποχής όπως αυτές προέκυψαν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ», που διοργανώνεται στον Πειραιά, το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα συμμετάσχουν 75 εταιρείες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 14:43

Στοίχημα: Μπαίνουν γκολ στο "Villa Park"

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το σαββατιάτικο (09/04) κουπόνι και το Betarades.gr έκανε την έρευνά του για τη δυνατή πρόταση της ημέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos