Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - Psts.gr
Η μεγάλη ώρα για την επιδότηση ρεύματος μέχρι ποσού 600 ευρώ πλησιάζει, καθώς την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα Power Pass για την υποβολή των αιτήσεων που θα γίνουν με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Πολύ μεγάλη προσοχή στους απατεώνες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολυαγαπημένο ραντεβού του αθηναϊκού κοινού με το κλασικό γαλλικό κινηματογράφο, το Plein Air, επιστρέφει για έκτη χρονιά. Η δράση αυτή, μια πρόταση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, σε συνεργασία με το 12ο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μερικά αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον γάμο του με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 4, 7, 26, 38 και Τζόκερ το 7

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η Πάρος, εκτός των άλλων, είναι προορισμός και για καλοκαιρινές γαμήλιες τελετές. Το νησί έχει κλέψει με τις ομορφιές του την καρδιά τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το επιλέγουν για να ζήσουν εκεί την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, το γάμο τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη αύξησης του συνολικού ποσού που κατανέμεται από τους ΚΑΠ προς τους ΟΤΑ, για την κάλυψη των αυξημένων δαπανών λειτουργίας εργοστασίων αφαλάτωσης ύδατος, ώστε να ενισχυθούν αντίστοιχα και οι νησιωτικοί ΟΤΑ, ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά, την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. ΜαυρουδήΒορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ευλογιά των Πιθήκων: Μέσω της Αρχής Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Υγειονομικής Ανάγκης HERA η ΕΕ προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με την εταιρία Bavarian Nordic για την αγορά 109.090 δόσεων του εμβολίου 3ης γενιάς, ως απάντηση στην τρέχουσα επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αυξημένα κρούσματα του κορωνοϊού τις δυο τελευταίες ημέρες, φέρνουν ξανά στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης το θέμα της πανδημίας με βασικό ερώτημα αν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα. Χθες, (15/6/2022) τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τα 9.288, ενώ μια ημέρα νωρίτερα (14/6/2022) ήταν 8.083.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos