Ορφέας Αυγουστίδης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του με την Γεωργία Κρασσά

16 Ιουνίου 2022 22:34

Μερικά αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον γάμο του με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο γάμος του αγαπημένου ηθοποιού με την σύζυγό του πλέον Γεωργία Κρασσά πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο παρουσία φίλων και συγγενών σε ένα κτήμα στο Κορωπί. Εκεί έγινε και η βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από τον γάμο του ζευγαριού)

Σήμερα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά, ο Ορφέας Αυγουστίδης που σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, θέλησε να μοιραστεί μερικές αδημοσίευτες εικόνες από αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνους μέρα και έγραψε: «Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! \Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας».

{https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1c5cbda9-7903-4aae-beef-764e408e4b08}

.tlife.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos