Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Είναι γνωστό ότι τα γενναιόδωρα αμπελοτόπια της Πάρου που «τρέφονται» από τη νησιώτικη αλμύρα, τον άνεμο και τον ήλιο, παράγουν εξαιρετικής ποιότητας οίνο που αποτελεί καρπό της σπουδαίας τοπικής αμπελουργικής παράδοσης και οινοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic έδωσαν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών 2023, καθώς η ενσωμάτωση στην Επικράτεια έφτασε το 100%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις σποραδικές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις που θα επηρεάσουν την Κρήτη από το βράδυ της Παρασκευής έως το Σάββατο (27/5).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πάρο και τη Σαντορίνη, μαζί με τη Μύκονο, συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στα προγράμματά του για το 2023 το Contiki σημαντικός tour operator από τη Βρετανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 30-05-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κος Γεώργιος Δριτσάκος, μιλώντας στο 6ο Συνέδριο της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης με θέμα «οι Αερομεταφορές του Σήμερα και του Αύριο», τόνισε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων αεροναυτιλίας και των εγκαταστάσεων υποδομών στα αεροδρόμια της Χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 38χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Σούπερ Λιγκ 2 και Πορτογαλία «αλιεύσαμε» τις επιλογές στα γκολ, ενώ ακόμη πιο ψηλά περιμένουμε να φτάσει ο δείκτης του σκορ στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Γένοβα. Φαβορί και τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φορέας χρηματοδότησης και υλοποίησης, στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτιστικής Ανάπτυξης με το ΥΠΠΟΑ και το Ίδρυμα Καθολικών Νάξου « Ο Τίμιος Σταυρός»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές δημόσιας υγείας στα νησιά των Κυκλάδων, αναφέρεται ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos