Πάρος και Σαντορίνη συμπεριλαμβάνονται και φέτος στα προγράμματα Βρετανικού ταξιδιωτικού οργανισμού

26 Μαϊος 2023 15:35

Την Πάρο και τη Σαντορίνη, μαζί με τη Μύκονο, συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στα προγράμματά του για το 2023 το Contiki σημαντικός tour operator από τη Βρετανία.

Πρόκειται για παγκόσμιους ηγέτες στα οργανωμένα νεανικά ταξίδια που δραστηριοποιείται από το 1962 και απευθύνεται σε ταξιδιώτες ηλικίας 18-35 ετών.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός επισημαίνει : «Εξερευνήστε τη μαγική Μύκονο, τη ζωηρή Πάρο και τη λαχταριστή Σαντορίνη σε αυτή την ηλιόλουστη 8ήμερη ελληνική νησιωτική υπερβολή. Θαυμάστε τη φυσική και ανθρωπογενή αρχιτεκτονική, από όρμους μέχρι λιθόστρωτα. Γευτείτε τη φέτα και τελειοποιήστε τις κινήσεις σας καθώς βιώνετε τη θρυλική τοπική νυχτερινή ζωή. Τα χωριά και τα ηφαίστεια σας περιμένουν και θα έχετε άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε τα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας. Θα ζήσετε την καλύτερη ελληνική νησιωτική ζωή σας σε αυτό το ταξίδι με ήλιο, θάλασσα και πολιτισμό.  Κάνοντας μια στάση σε καθένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, το τέλειο σημείο για γεμάτες ζωή νύχτες πάρτι και χαλαρές ηλιόλουστες μέρες, θα έχετε άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε γοητευτικά χωριά, τοπικά καταστήματα, ηφαίστεια, φυσικούς κολπίσκους και ηλιόλουστες παραλίες, με άφθονο χρόνο για ηλιοθεραπεία, κολύμπι και νυχτερινή ζωή, καθώς και λίγη αρχαία ιστορία στο ενδιάμεσο».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos