Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 15:09

Κυκλάδες: «Μαχαίρι» σε 9 τμήματα ΕΠΑΛ!

«H ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να «κόψει» τρία ολιγομελή τμήματα από το ΕΠΑΛ Σύρου, άλλα τρία ολιγομελή τμήματα από το ΕΠΑΛ Νάξου και τρία ολιγομελή από το ΕΠΑΛ Άνδρου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα χαρτιά του για τους στόχους της κυβέρνησης την επόμενη τριετία, μετά τις οικονομικές εξαγγελίες από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, άνοιξε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Πάρου, επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, μέσα στην ανοιξιάτικη - θερινή περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασε τελικά η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιστατικό με θεατή ανάγκασε σε διακοπή του αγώνα στο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματικές ώρες περνά οικογένεια στην Πάτρα, με μια 14χρονη να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας στην Μηχανιώνα μετέβη σήμερα στις 11:00 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, όπου θα ενημερωθεί από τον Διοικητή για τη λειτουργία της σχολής, το πρόγραμμα σπουδών των σπουδαστών που φοιτούν στην ΑΕΝ και θα ξεναγηθεί στους χώρους της σχολής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (08/09), επί της Λ. Συγγρού, στο ύψος της Παντείου και στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα χαρτιά του για τους στόχους της κυβέρνησης την επόμενη τριετία ανοίγει ο πρωθυπουργός, μιλώντας στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Δευτέρας στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos