Πάρος: Ποιό είναι το Κυκλαδονήσι που της... "έστειλε" χιλιάδες τουρίστες τη φετινή σεζόν; Κύριο

Το νησί της Πάρου, επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, μέσα στην ανοιξιάτικη - θερινή περίοδο.

Αλλοδαποί επισκέπτες αλλά και Έλληνες, την προτιμούν για τα φυσικά της κυρίως θέλγητρα, το πολιτισμό αλλά και τις δυνατότητες διασκέδασης που προσφέρει, μιας και είναι ένα νησί που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα χάρη στην πληθώρα επιλογών που διαθέτει.

Η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών της Πάρου, αρχής γενομένης από τον φετινό Απρίλιο μέχρι το φετινό Αύγουστο, είχε ως λιμάνι αναχώρησης τον Πειραιά.

Ένα ωστόσο είναι το Κυκλαδονήσι που "ακολούθησε" σταθερά κατά τους παραπάνω ανοιξιάτικους και θερινούς μήνες τον Πειραιά, καθώς αυτό... "έστειλε" στην Πάρο μακράν τους περισσότερους τουρίστες μετά το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Το νησί αυτό είναι η Μύκονος. Τόπος παγκόσμιας προβολής και φήμης, το νησί των Ανέμων είναι αυτό από όπου την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 αναχώρησαν ακτοπλοϊκώς 85.000 περίπου τουρίστες για να βρεθούν στην Πάρο, επιδιδόμενοι σε ένα μάλλον συναρπαστικό island hopping εντός του Κυκλαδικού συμπλέγματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos