Συνάντηση Γιώργου Χατζημάρκου με το ΤΕΕ Δωδεκανήσου

09 Μαϊος 2014 11:35
10931 φορές

Ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου, συνοδευόμενος από μέλη της ανεξάρτητης περιφερειακής

 κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης, ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας κ. Μιχάλης Μπράτιτσης, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Σωτήρης Αριστείδου, ο Γραμματέας της Αντιπροσωπείας κ. Παντελής Καμπουρόπουλος, ο Γραμματέας του ΤΕΕ κ. Βασίλης Μωραϊτης και τα μέλη της ΔΕ κ. κ. Βασίλης Σωτηράκης και Βάϊος Καλοπήτας.

«Το ΤΕΕ,  ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας του τόπου μας, αποτελεί για εμάς αναπόσπαστο συστατικό της πορείας σχεδιασμού και υλοποίησης των μέτρων και των δράσεων, που θα οδηγήσουν στο αύριο που ονειρευόμαστε. Πολύτιμος συνεργάτης και συνοδοιπόρος σε μία κοινή πορεία για να φέρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεται ο τόπος μας»,  δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos