''Η Ωραία Σίφνος'' έχει και το όνομα αλλά και την χάρη

21 Νοεμβρίου 2014 02:06

Ενα από τα πιο παραδοσιακά Σιφνέικα εστιατόρια της Σίφνου που φημίζεται για τις παραδοσιακές γεύσεις του, την αυθεντικότητα του και την αληθινή φιλοξενία του κ.Γιάννη Καλογήρου.

Όπου και να ξαποστάσεις θα σε σκεπάζει η παχιά δροσιά από το κλίμα στην μαγευτική αυλή του και το χειμώνα στο ζεστό και φιλικό εσωτερικό του. Ο χώρος είναι άνετος, προσεγμένος στην κάθε λεπτομέρεια, κατάλληλος τόσο για τις χειμερινές όσο και για τις θερινές σας γαστρονομικές εξόδους.

''Η Ωραία Σίφνος'' είναι το παραδοσιακό στέκι των καλοφαγάδων. Χρόνια τώρα όλο και περισσότεροι πελάτες τους εμπιστεύονται και εκείνοι με την σειρά τους τους αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους με την προσεγμένη και ποιοτική κουζίνα που τους προσφέρουν.

Στην ''Ωραία Σίφνο'' είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα όσο και από τις ιδιαίτερα καλές τιμές.

Διεθνής και παραδοσιακή Σιφνέικη κουζίνα, σπιτικές πίτσες, ποικιλία μεζέδων, φέτα ψητή, χταπόδι στα κάρβουνα ,μαγειρευτά, όλα τα ψητά της ώρας, σουβλάκια με πίτα κ.λ.π

Θα μας βρείτε http://beautifulsifnos.com και στο Facebook: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ Η ΩΡΑΙΑ ΣΙΦΝΟΣ.

Τηλέφωνο 2284 033069

Κοινή ανάρτηση στο Cyclades24.gr και στο Psts.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos