Προβλήματα λήψης ψηφιακού σήματος στη Σίφνο

16 Φεβρουαρίου 2015 14:58

Όπως γνωρίζετε, από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ξεκίνησε και στη Σίφνο η μετάδοση αποκλειστικά ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος (DIGEA), βάσει της σχετικής υποχρέωσης της χώρας μας.


Στο νησί μας υπάρχουν 2 σημεία εκπομπής: ένα στον Άγιο Συμεών κι ένα στη θέση «Βίγλα», πάνω από το Βαθύ. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα λήψης ψηφιακού σήματος από γειτονικά νησιά (Πάρος, Σύρος).
Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από αρκετούς συμπολίτες μας ότι στην περιοχή τους δεν λαμβάνουν ψηφιακό σήμα, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης.
Προκειμένου να διερευνήσουμε το θέμα και να αναζητήσουμε λύσεις, παρακαλούμε όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το Δήμο στο τηλέφωνο 2284360311 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καταγραφούν τα σημεία του νησιού στα οποία δεν είναι δυνατή η λήψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos