Beach Bar "Lazarou" - Σκέτη μαγεία...μαγευτική θέα!

27 Φεβρουαρίου 2015 01:18

Αν οι φετινές διακοπές δεν σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις στη Καραϊβική το Psts και το Cyclades24 σου προτείνουν ανεπιφύλακτα να ζήσεις κάτι διαφορετικό και μαγευτικό. Υπεύθυνος αυτού του παράδεισου ο... Μενέλαος!

O Μενέλαος Κάραβος έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα και έχει φτιάξει από το 1998 έναν πολυεπίπεδο χώρο που καλύπτει όλα τα γούστα.
Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη θάλασσα και φυσικά, η διασκέδαση μετατοπίζεται από το κέντρο στα beach bars. Ξεχάστε για λίγο τους παραδοσιακούς πειρατές που ξέρατε και φανταστείτε τους αρκετά πιο ελκυστικούς και με... μπικίνι.
Κάπως έτσι είναι η ατμόσφαιρα στο Beach Bar "Lazarou", ένας μαγευτικός χώρος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα μέρη της Καραϊβικής.

Στο γραφικό όρμο του Λαζάρου, ακριβώς δίπλα στον Πλατύ Γιαλό, Ο Μενέλαος Κάραβος δημιούργησε στο μικρό κολπίσκο, το Beach Bar "Lazarou" σας προσφέρει ώρες της θαλασσινής χαλάρωσης . Μπορείτε δηλαδή να ξεκινήσετε τη μέρα σας από νωρίς με καφέ , χυμούς, ποτά ή κοκτέιλ και μετά το βράδυ να δειπνήσετε στη ρομαντική ατμόσφαιρα του εστιατορίου ενώ ταυτόχρονα διασκεδάσετε λίγο παραπάνω τα beach party που διοργανώνονται και σας παρασύρουν πολύ εύκολα
Απολαύστε αυθεντική παραδοσιακή Σιφνέικη κουζίνα ενώ φυσικά δεν λείπει βέβαια το φρέσκο ψάρι και τα πλούσια σιφνέικα ορεκτικά.

Η μαγευτική τοποθεσία του και οι οργανωμένες υπηρεσίες που διαθέτει, το καθιστούν περιζήτητο για την τέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων.
Ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες του Beach Bar Restaurant Λαζάρου η φάρμα με τα ελάφια, τις στρουθοκαμήλους και τα γουρουνάκια, που βρίσκεται δίπλα στο χώρο του parking και θα σας εντυπωσιάσει.
τηλέφωνα επικοινωνίας : 22840 71210 - 6946 199777

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos