Επίσκεψη Μητροπολίτη Σύρου Σεβασμιότατου κ. Δωρόθεου Β΄ στην Κύθνο

04 Μαρτίου 2015 10:58

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 κατέπλευσε στην Κύθνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄. Κατά την άφιξη τον υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κύθνου κ.Ηλιού Γεώργιος ο Πρόεδρος Δ.Σ κ.Φιλιππαίος Κων/νος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δρυοπίδας κ.Μαρτίνος Σταμάτης και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Φίλιππα Ιωάννα και ο κ. Βασάλος Ιωάννης.


Ο Σεβασμιότατος επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Κύθνου, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείου Δρυοπίδας και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χώρας και έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
Κατόπιν, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κύθνου, ευχήθηκε στους Υπαλλήλους και τους Εργαζομένους και είχε σύντομη συζήτηση για θέματα που άπτονται του ποιμαντικού έργου της Μητρόπολης Σύρου.
Το απόγευμα της Δευτέρας τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Χώρας Κύθνου και έπειτα απέπλευσε με προορισμό την έδρα της Μητρόπολης στην Ερμούπολη Σύρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos