Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου δυο (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού

25 Απριλίου 2015 16:32

Συνελήφθησαν χθες (24.04.2015) στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 22χρονος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα, υπήκοοι Συρίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 22χρονος με την 33χρονη που συνόδευε ανήλικο παιδί της μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα διαβατήρια και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Συνελήφθησαν χθες (24.04.2015) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 31χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Το πλαστό έγγραφο και η κάρτα επιβίβασης που κατείχε κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos