Συνελήφθη επ’ αυτόφωρο ιατρός – παθολόγος Περιφερειακού Ιατρείου σε νησί των Κυκλάδων

20 Μαϊος 2015 15:27

Συνελήφθη επ' αυτόφωρο ιατρός – παθολόγος Περιφερειακού Ιατρείου σε νησί των Κυκλάδων για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Απαιτούσε χρήματα, ως αμοιβή, για έκδοση πιστοποιητικών Υγείας

Συνελήφθη χθες (19.05.2015) επ' αυτοφώρω σε νησί των Κυκλάδων ιατρός-παθολόγος Περιφερειακού Ιατρείου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία με τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου και παράβασης καθήκοντος κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

Προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ιατρός ζήτησε και έλαβε πρόσφατα είκοσι (20) ευρώ, ως αμοιβή για έκδοση πιστοποιητικού υγείας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των σαράντα (40) ευρώ και δυο αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους ιδιώτες μετέβησαν διαδοχικά στο ιατρείο του συλληφθέντα ζητώντας τη χορήγηση πιστοποιητικού υγείας, όπου και στις δυο περιπτώσεις ο ιατρός απαίτησε και έλαβε τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Άμεσα ακολούθησε η σύλληψη του ιατρού – παθολόγου, ο οποίος κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχετικά με την υπόθεση κατασχέθηκαν:

• Δύο πιστοποιητικά υγείας
• Το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ (600€), καθώς και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ (40€), τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ιατρού
• Ένα βιβλίο – μητρώο ασθενών

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos