Κορυφαίος προορισμός τριημέρου Αγίου Πνεύματος η Μύκονος

20 Μαϊος 2015 17:21

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού όπως φαίνεται είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος.

Η ελληνική πρωτεύουσα είναι η τρίτη προτιμώμενη πόλη, ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ξένος προορισμός είναι η Ρώμη, μια θέση πιο ψηλά από τις γραφικές Σπέτσες. Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει την έβδομη θέση, ούσα ο δεύτερος ξένος προορισμός της δεκάδας. Οι τρεις τελευταίες θέσεις ανήκουν στην όμορφη Πάργα, στο Αγκίστρι και στην Πάφο της Κύπρου, η οποία καταλαμβάνει και φέτος μια θέση στις κορυφαίες δέκα μεταξύ των επιλογών των Ελλήνων.

Τις θέσεις μετά την πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνουν η Άνδρος που εμφανίζεται 11η, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί. Ο δεύτερος κυπριακός προορισμός που εμφανίζεται είναι o Πρωτάρας στη 13η θέση, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται η γοητευτική Σαντορίνη και τα Σύβοτα.

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 19 Μαΐου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 29 Μαΐου και πρώτης Ιουνίου 2015, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos