Εξιχνιάστηκαν επτά (7) διαρρήξεις αυτοκίνητων στη Μύκονο

27 Ιουλίου 2015 15:13

Εξιχνιάστηκαν προχθές (25.07.2015) από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, επτά (7) διαρρήξεις αυτοκινήτων και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δυο ατόμων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 37χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα και ενδελεχή αξιολόγηση στοιχείων σκιαγραφήθηκε ο τρόπος δράσης των κατηγορουμένων (modus operandi) οι οποίοι μετέβαιναν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε Δημοτικό χώρο στάθμευσης και αναλαμβάνοντας ξεχωριστούς ρόλους (διαρρηκτή – τσιλιαδόρου) παραβίαζαν οχήματα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους προσωπικά αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, το Σάββατο (25.07.2015) το απόγευμα στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών αναζητήσεων, τη στιγμή που προσέγγιζαν το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν επτά (7) κλοπές που διέπραξαν οι κατηγορούμενοι κατά το χρονικό διάστημα από 07.06 έως 23.07.2015.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos