Ανακοινώσεις Δήμου Σίφνου προς τυος πολίτες

02 Οκτωβρίου 2015 11:22

Σας γνωρίζουμε ότι η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα κλπ.), θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.


Επομένως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα μεταφέρουν και να τα τοποθετούν με προσοχή δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, το απόγευμα της Δευτέρας ή της Πέμπτης και όχι οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας.

 

Η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κλπ.), γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται επίσης δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.

Η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η μεταφορά και απόθεση μπάζων γίνεται σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, αποκλειστικά σε δικούς τους χώρους, με ευθύνη και έξοδα των ενδιαφερομένων, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η απόθεση
μπάζων στους κάδους απορριμμάτων έξω από αυτούς ή γενικά σε κοινόχρηστους χώρους.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα ης καθαριότητας γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο
κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΕΝΕΣ

Σας γνωρίζουμε ότι από 01-10-2015 και μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης που έχει υπογράψει ο Δήμος Σίφνου με τον εργολάβο καθαριότητας, η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών θα γίνεται με χρήση του απορριμματοφόρου οχήματος του εργολάβου, το οποίο χρησιμοποιείται και στη συλλογή των απορριμμάτων. Το όχημα λειτουργεί με τρόπο που εξασφαλίζει κάθε φορά την πλήρη κένωσή του από απορρίμματα ή τυχόν κατάλοιπα, συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος ρύπανσης ή αλλοίωσης των ανακυκλώσιμων υλικών. Κατά τα λοιπά η συλλογή και προώθηση τους θα γίνεται με τον τρόπο που εφαρμόζεται μέχρι τώρα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΕΝΕΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos